Η λίστα των υποψήφιων νέων τεχνικών της «γαλανόλευκης» μεγαλώνει και ο συνολικός αριθμός των ονομάτων που έχουν προταθεί μπορεί να φτάνει σε… τριψήφιο αριθμό.

Η τελευταία πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ αφορά τον Λόταρ Ματέους. Ο 53χρονος Γερμανός προπονητής δεν εργάζεται κάπου αυτό το διάστημα και το τελευταίο πέρασμα του ήταν στην Εθνική Βουλγαρίας (σ.σ. 2010-2011). Η μεγάλη δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου έχει παραστάσεις από πάγκους Εθνικών ομάδων καθώς έχει εργαστεί τη διετία 2004-2006 και στην Ουγγαρία.

Πάντως, η περίπτωση του Λόταρ Ματέους δεν έχει πιθανότητες να προχωρήσει στο στάδιο των διαπραγματεύσεων με την ομοσπονδία. Στην κορυφή της λίστας και για πολλούς, πρώτο φαβορί παραμένει ο Μάρκο Ταρντέλι, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής περιμένει εντός της εβδομάδας, την απάντηση του Χουάντε Ράμος στην πρόταση για διετές συμβόλαιο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν θα συνεχίσει στο ουκρανικό πρωτάθλημα και την Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ, όμως η περίπτωση του έχει αρκετές δυσκολίες λόγω των υψηλών απαιτήσεων του. Το θέμα του αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος αναμένεται να κλείσει το αργότερο μέχρι του τέλος του μήνα.

Πηγή: sport-fm.gr