Με πολλές αναγκαστικές αλλαγές θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει σε οκτώ ποδοσφαιριστές. Οι Κατσουράνης , Λάζαρ, Γκσούμπρινγκ είναι τραυματίες, ο Λίνο κρίθηκε ανέτοιμος τελευταία στιγμή και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ οι Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Βούκιτς θα λείψουν λόγω καρτών, όπως και ο Βίτορ, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην άκρη του μυαλού βρίσκονται οι αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος αν και το πρώτο ματς είναι στις 2 Απριλίου και προηγούνται δύο ματς (το σημερινό και αυτό με την Καλλονή). Όμως υπάρχουν και τα play off, όπου εκεί θα κριθούν όλα.

Ο Γλύκος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Ο Σπύρόπουλος θα ξεκινήσει βασικός, καθώς είναι ο μόνος καθαρός αριστερός μπακ από τους 18 παίκτες που πήρε μαζί του στην Αθήνα. Πάντως τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα. Ο Σκόνδρας θα παίξει δεξιά και οι Κατσικάς Ινσαουράλδε στο κέντρο της άμυνας. Οι Κάτσε, Νάτχο θα είναι στον άξονα, έχοντας μπροστά τους τον Μάρτενς, ενώ δύο εκ των Στοχ, Λούκας και Σαλπιγγίδη θα αγωνιστούν στα «φτερά» με τον τελευταίο να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. Ο Χούσεν θα είναι σίγουρα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει πολύ καλή συγκομιδή στα φετινά του εντός έδρας παιχνίδια για τη Superleague, καθώς σε 15 παιχνίδια, μετράει 14 νίκες και μία ισοπαλία. Με ποιόν έφερε το «χ»; Με τον σημερινό του αντίπαλο, με τον οποίο είχε έρθει 0-0 στις 8 Δεκεμβρίου στην Τούμπα. Οι δύο τους είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος και η ομάδας της Θεσσαλονίκης επικράτησε 3-0 και στα δύο ματς.

Αυτό είχε γίνει βέβαια και ελέω Αλέξανδρού Τζόρβα, που είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση τότε, αλλά θα λείψει απόψε, καθώς είναι τραυματίας.

Ο Απόλλων μετά από τις νίκες της Βέροιας και του Πλατανιά στα χθεσινά ματς βρίσκεται σε δύσκολή θέση, καθώς είναι προτελευταίος πλέον με 29 βαθμούς, απέχοντας δύο από την 16η που οδηγεί στα μπαράζ.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Γκόμεζ, όπως και στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Παντελιάδης θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας και λογικά ο Αργυρόπουλος δεξιά, ενώ είναιν πιθανό να προτιμηθεί ο Χατζηζήσης. Οι Δεληζήσης, Σόντεμπεργκ θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας. Οι Κόρμπος, Τσοκάνης θα βρίσκονται στον άξονα, με τους Λουσέρο και Μίγκα στα άκρα. Ο Πετρόπουλος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης και ο Άμπροουζ θα κινείται περιφερειακά.

Πηγή: sport-fm.gr