Το περιμέναμε, ξέραμε πως κάτι έτσι θα γίνει, αλλά τελικά ήταν ακόμα πιο συγκλονιστικές οι στιγμές κατά τη βράβευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Στο ημίχρονο του Παναθηναϊκός-Φενέρ όλοι περίμεναν στη θέση τους να βγει έξω απ’ τη φυσούνα ο Ζοτς και να ακολουθήσει η τελέτη…

Μια τελετή που… έσπασαν καρδιές. Η τριανδρία που έκανε το τριφύλλι την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, η οικογένεια Γιαννακόπουλου (Παύλος, Θανάσης, Δημήτρης) περίμενε καρτερικά τον Σέρβο τεχνικό.

Κι όταν βγήκε έξω –κι αφού είχε παίξει στα μάτριξ βίντεο με στιγμές του- ακολούθησε ένα μίνι… δράμα! Στην αγκαλιά του Ομπράντοβιτς με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο δεύτερος έκλαψε… κανονικά και με το νόμο!

Το μήνυμα του κόσμου; Ένα και μοναδικό! «Φέρτον πάλι πίσω Γιαννακόπουλε» με το ΟΑΚΑ να «σείεται» και να χοροπηδά για τον άνθρωπο που ηγήθηκε της ομάδας για 13 χρόνια και μεγαλούργησε σε αυτήν.

Και προς το τέλος ήρθε κι… έδεσε το γλυκό! Ο τεράστιος Ζοτς πήρε το μικρόφωνο. Και σε μια απ’ τις σπάνιες περιπτώσεις μίλησε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. «Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι για μένα απόψε. Είστε οι καλύτεροι, σας αγαπώ πολύ, σας ευχαριστώ πολύ», είπε μέσα σε αποθέωση κι ενώ προσπαθούσε να κρατήσει τα δάκρυά του.


Πηγή: Sport-fm.gr