Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας Θωμάς Μαύρος. Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας Θωμάς Μαύρος. Ο ίδιος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 σημείωσε:

«Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται. Παράλληλα ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην περσινή κατάσταση κι αισιοδοξούσα πως θα κερδίσουμε, όπως κι έγινε», τόνισε.

Για την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς

«Δεν θέλω να αναφερθώ στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε πως έχει τόλμη, έβγαλε δύο παίκτες από τη ναφθαλίνη στο ντέρμπι και του βγήκε. Έκρινε στην προπόνηση πως μπορούσαν να βοηθήσουν και πήρε το θάρρος να τους χρησιμοποιήσει. Ειδικά ο Νταντόμο με εντυπωσίασε, αλλά και ο Γκερέιρο ήταν καλός».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να πάρει τον φετινό τίτλο

«Είναι ακόμη νωρίς, υπάρχει πολύς δρόμος, οπότε όλα μπορούν να καλυφθούν Το ζητούμενο είναι να συνεχίσει να παίζει η ΑΕΚ με πάθος, δύναμη και ενθουσιασμό. Αν συμβεί αυτό και βελτιώνεται συνεχώς η ομοιογένεια με τη δουλειά του προπονητή, η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να κόψει πρώτη το νήμα».

Για το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε δύσκολη θέση, αλλά παίζει στην έδρα του και με τον κόσμο στο πλευρό του, άρα δεν θα είναι όπως απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του, θέλει το ματς για να εξασφαλίσει από νωρίς μία σημαντική διαφορά.

Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Εύχομαι να δούμε ένα καλό παιχνίδι, πάνω από όλα να δούμε καλό θέαμα και ο καλύτερος και πιο τυχερός να κερδίσει».

Πηγή: gazzetta.gr