Προνόμιο για πολύ λίγους θα είναι αυτή την Κυριακή το να δεις από κοντά την ΑΕΚ. Μετά την επιμονή της Θύελλας Ραφήνας και παρόλο που είχε προταθεί ως λύση το μεγαλύτερο γήπεδο του Μενιδίου (όπου η «Ένωση» είχε αντιμετωπίσει και τον Αστέρα Βάρης), η ΕΠΟ όρισε τελικά το παιχνίδι στη φυσική έδρα των γηπεδούχων.

Μάλιστα, εκείνοι εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα, όπου αναφέρεται:

«Η διοίκηση του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, ανακοινώνει ότι εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ θα πωλούνται, Τετάρτη 5/2, Πέμπτη 6/2 και Παρασκευή 7/2 στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας από 19:00 έως 21:00.

Εφόσον μείνουν αδιάθετα εισιτήρια η Θύελλα θα εκδώσει νεώτερη ανακοίνωση για σημείο και ημέρα πώλησης. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα μέτρα που θα ληφθούν θα απαγορεύεται η προσέγγιση στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας σε όσους δεν διαθέτουν εισιτήριο».

Το θέμα βέβαια είναι πως το συγκεκριμένο χωράει 1000 μόλις θεατές -με τα εισιτήρια που προορίζονται για τους φίλους της ΑΕΚ να μην ξεπερνούν τα 800. Ένας αριθμός που μοιάζει πολύ μικρός για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των φίλων της (δεδομένου ότι το παιχνίδι δεν θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη) και δεν αποκλείεται να θέσει και θέματα ασφαλείας, στο ενδεχόμενο αρκετοί παραπάνω εξ αυτών να βρεθούν στη Ραφήνα για να δουν από κοντά το ματς.

Πηγή: sport-fm.gr