Στον ΠΑΟΚ το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό μετά την ήττα από τον Πλατανιά. Το χθεσινό μενού περιλάμβανε κατσάδα μέσω Skype του Ιβάν Σαββίδη σε αντιπροσωπεία παικτών, αλλά και του Χουμπ Στέφενς σε όλη την ομάδα, με τον Μίροσλαβ Στοχ να απολογείται ενώπιον όλων για τη συμπεριφορά του στο ματς της Κρήτης και να τιμωρείται με πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού.

Τόσο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, όσο και ο Ολλανδός τεχνικός, δίνουν για μία ακόμη φορά τόπο στην οργή, αλλά πλέον περιμένουν πράξεις και αποδείξεις. Το ματς της Τετάρτης με τον ΟΦΗ στην Τούμπα κι αυτό της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα κρίνουν πολλά για την περαιτέρω στάση διοίκησης και προπονητή απέναντι στους παίκτες.

Ερωτηματικά για Χούσεν-Στοχ

Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν μέσα στη μέρα να δοθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με το δελτίο του Ντάνι Χούσεν, προκειμένου ο Ολλανδός επιθετικός να είναι στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ. Αμφίβολο είναι αν ο Μίροσλαβ Στοχ θα βρίσκεται σε αυτή, αφού ο Χουμπ Στέφενς δεν αποκλείεται για παραδειγματισμό να τον αφήσει για ένα ματς εκτός. Τζαβέλλας και Λάζαρ επανέρχονται από τιμωρία, ενώ θα λείψουν Βίτορ, Κατσικάς και Γεωργιάδης που είναι ανέτοιμοι.

Πηγή: sport-fm.gr