Ο διακαής πόθος της διοίκησης του Άρη για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Χατζηνικολάου είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Χθες, εκπρόσωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησαν στον Αργεντινό τεχνικό την επιθυμία τους να συνεργαστούν και –φυσικά- κατέθεσαν και πρόταση συνεργασίας.

Αυτή κυμαίνεται στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας τα οποία –είναι η αλήθεια- απέχουν από τα «οικονομικά θέλω» του προπονητή.

Για την ακρίβεια οι «κίτρινοι» προσέφεραν στον Αργεντινό τεχνικό συμβόλαιο ύψους 300.000 ευρώ με μπόνους επίτευξης στόχων, τα οποία ανεβάζουν λίγο το νούμερο.

Ωστόσο, υπάρχει απόσταση από τις 800.000 ευρώ τις οποίες προσέφερε στον Κούπερ ομάδα από τη Ρωσία πριν από λίγες ημέρες, αλλά και από τις 600.000 ευρώ που φαίνεται να ζητά αρχικά ο προπονητής.

Γιατί Κούπερ…
Μετά την αποχώρηση του Χατζηνικολάου οι διοικούντες τον Άρη επιθυμούν να συνεργαστούν με έναν προπονητή ο οποίος και ικανότητες να έχει αλλά και με το όνομά και την προσωπικότητά του να φέρει συσπείρωση στην ομάδα αλλά και να αποτελεί «ομπρέλα» για κάποιες λάθος κινήσεις που έχουν γίνει στο σχεδιασμό της ομάδας το καλοκαίρι.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ένας προπονητής ο οποίος συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω και έχει ένα μεγάλο προσόν συγκριτικά με κάθε άλλη επιλογή ξένου προπονητή. Έχει δουλέψει και πάλι στην ομάδα και γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις.

Αποφασίζει
Μέχρι σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να απαντήσει ο Κούπερ στην πρόταση που του έχει γίνει από τον Άρη. Ακόμη και να ναυαγήσει η περίπτωση του Αργεντινού ο προσανατολισμός του Ηλιάδη τότε οι κίτρινοι θα κοιτάξουν άλλους ξένους προπονητές. Ονόματα έχουν προταθεί αρκετά –πάντως- στη διοίκηση από χθες που έχει γίνει και η γνωστό πως η θέση του προπονητή στην ομάδα είναι κενή.

Πηγή: sport-fm.gr