Στα αποδυτήρια του Άρη μετά το ισόπαλο παιχνίδι στην έδρα της Skoda Ξάνθης βρέθηκε ο Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος συνεχάρη τους Θεσσαλονικείς για την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την επίτευξη του στόχου που είχε τεθεί εξ’ αρχής και τόνισε ότι από σήμερα ξεκινάει ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Είστε μάγκες. Αποδείξατε ότι έχετε αρχ…α. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στο διάστημα που είμαι στην ομάδα. Καλοί είναι οι πανηγυρισμοί δε λέω, όμως ο Άρης δεν πρέπει να παλεύει για τη σωτηρία. Πρέπει να στοχεύει πολύ ψηλότερα. Γι αυτό όλοι μας απ’ εδώ και πέρα θα επικεντρωθούμε στην επόμενη μέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Άρη.

Έφυγε στην Ισπανία ο Αγκάνθο

Εν τω μεταξύ, ο Νταβίντ Αγκάνθο αναχώρησε για την Ισπανία με άδεια της διοίκησης, αφού αύριο έχει δικαστήριο με τη Ράγιο Βαγεκάνο και πρέπει να δώσει το «παρών».

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα που θα μείνει στην πατρίδα του, ενώ ανοιχτό είναι το θέμα για το μέρος που θα κάνει τη θεραπεία στο γόνατό του.

Κάθε χρόνο ο 32χρονος επιθετικός μετά την ολοκλήρωση της σεζόν – κάνει ειδική θεραπεία – για να αποφορτίσει το ταλαιπωρημένο του γόνατο και μέσα στις επόμενες μέρες θα μάθει αν θα την πραγματοποιήσει στην Ελλάδα ή σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης της Μαδρίτης.

Πηγή: sport-fm.gr