Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα της Μάλαγα με τη Ντόρτμουντ για τη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της Γερμανίας. Το 0-0 δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην Μπορούσια και έδειξε να ικανοποιεί τον τερματοφύλακα των Γερμανών, Ρόμαν Βαϊντερφέλερ, όπως φάνηκε από όσα είπε στην ιστοσελίδα της UEFA μετά το τέλος του ματς.

«Το σημαντικό είναι πως οι αντίπαλοί μας δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Αυτό θέλαμε από την αρχή, να τους κρατήσουμε μακριά από την εστία μας. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει», τόνισε ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Στη συνέχεια ο Βαϊντερφέλερ στάθηκε στις ευκαιρίες της ομάδας του. «Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Θα έπρεπε να είχαμε πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Αλλά με την απόδοσή μας δείξαμε πως είμαστε σε θέση να κερδίσουμε τη Μάλαγα στον επαναληπτικό. Αρκεί να είμαστε πιο προσεκτικοί και τυχεροί στην τελική προσπάθεια», σημείωσε ο τερματοφύλακας της Ντόρτμουντ.

Όσο για τις πιθανότητες πρόκρισης στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βαϊντερφέλερ έδειξε αρκετά προσγειωμένος. «Τίποτε δεν έχει κριθεί από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Το πλεονέκτημα που έχουμε έναντι των Ισπανών είναι πως παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Από εκεί και πέρα, όλα είναι ανοικτά και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να προκριθούμε. Μην ξεχνάμε πως με ένα γκολ, όλα μπορούν να αλλάξουν. Αν το πετύχουμε εμείς, παίρνουμε σοβαρό προβάδισμα, αν το πετύχουν εκείνοι, η αποστολή μας γίνεται πολύ δύσκολη. Περιμένω μια πολύ ενδιαφέρουσα ρεβάνς», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόμαν Βαϊντερφέλερ.

Πηγή: sport-fm.gr