Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο πρώτος! Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού άνοιξε τον χορό των ανανεώσεων συμβολαίων στον Ολυμπιακό με ποδοσφαιριστές των οποίων λήγουν τα συμβόλαια. Έτσι, σήμερα οι ερυθρόλευκοι έδωσαν τα χέρια με τον «Φέτφα» για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2016 κάτι που έκανε και γνωστό με επίσημη ανακοίνωση η Πειραϊκή ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της έως το 2016 με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Φετφατζίδη», αναφέρει η ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Πρόκειται για μια κίνηση από τη διοίκηση των ερυθρολεύκων η οποία ξάφνιασε, καθώς το ενδιαφέρον είχε πέσει στις άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Την ίδια στιγμή οι Πειραιώτες έρχονται να κλείσουν έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο έχουν βασίσει πολλά, και ποντάρουν στην εξέλιξή του τα επόμενα χρόνια, ενώ συνεχίζουν να στηρίζουν και το ελληνικό στοιχείο της ομάδας.

Έρχονται και άλλες!

Κι όμως η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας με τον Φετφατζίδη είναι απλώς η αρχή. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αμελήσει τις άλλες υποθέσεις ανανέωσεων συμβολαίων. Όμως, στο… λιμάνι μεταφέρουν τις εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό δεν συμβαίνει για κάποιο άλλον λόγο αλλά διότι στον Πειραιά θεωρούν πολύ σημαντικές τις αναμετρήσεις με Σάλκε και ΠΑΟΚ για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Έτσι θέλουν η προσοχή των παικτών να παραμείνει αποκλειστικά στραμμένη στα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας και όχι σε άλλα ζητήματα.