Μπορεί στην προπόνηση της Κυριακής να μην άκουσαν το παραμικρό για την εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα, σήμερα όμως είχαμε την έκρηξη του Παύλου Δερμιτζάκη. Ο έλληνας προπονητής στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές άσκησε σκληρή κριτική και τους ζήτησε προσοχή και αυτοσυγκέντρωση εν όψει των αγώνων που ακολουθούν, με πρώτο αυτόν κόντρα στην Μπριζ.

Ο Μακεδόνας προπονητής σχολιάζοντας το παιχνίδι της Τρίπολης είπε χαρακτηριστικά : «Σε κανένα σημείο δεν ανταποκριθήκατε στις απαιτήσεις του αγώνα. Περίμενα πολλά περισσότερα από εσάς. Η εμφάνιση ήταν κακή και δεν πρέπει να επαναληφθεί».

Στη συνέχεια έκανε και μια μικρή αναφορά για τα παιχνίδια που είναι μπροστά: «Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τη δύσκολη συνέχεια. Δεν έχουμε εύκολο πρόγραμμα και πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι».

Τέλος ο Δερμιτζάκης επιστρέφοντας στην κριτική του στην αναμέτρηση με την ομάδα της Τρίπολης στάθηκε ιδιαίτερα και στους παίκτες που πέρασαν στην αναμέτρηση ως αλλαγή, δηλαδή στους Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη. Οι δύο νεαροί άκουσαν τον προπονητή τους να εκφράζει έντονα παράπονα για τη δική τους εμφάνιση: «Δεν πήραμε αυτά που περιμέναμε από τους παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι. Μπορούσαν και έπρεπε να βοηθήσουν περισσότερο. Τέτοια εμφάνιση δεν θέλω να επαναληφθεί από κανέναν. Θέλω όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι και όταν περνούν στο παιχνίδι να βοηθούν ουσιαστικά».

Μία εβδομάδα με δέκα μέρες το περισσότερο θα μείνει τελικώς εκτός δράσης ο Κριστιάνο Μοράες. Η εξέταση που έκανε σήμερα το μεσημέρι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έδειξε ότι δεν έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο, αλλά διάταση.

Πηγή: gazzetta.gr