Η Τουρκία «σκόρπισε» την Σλοβενία στα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ, με τον διεθνή γκαρντ, Σάνι Μπετσίροβιτς, να αναγνωρίζει ότι η ομάδα του δεν είχε… τύχη κόντρα στους οικοδεσπότες της διοργάνωσης.

Ο άλλοτε σούτινγκ-γκαρντ του Παναθηναϊκού μιλώντας για την ευρεία σε έκταση της Σλοβενίας από την Τουρκία, τόνισε: «Η Τουρκία άξιζε τη νίκη. Έπαιξαν από το πρώτο λεπτό εξαιρετικό μπάσκετ, είχαν μεγάλη ευστοχία και δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε το παιχνίδι μας με την επιθετική τους άμυνα. Δεν είχαμε τύχη».

Από την πλευρά του ο διεθνής φόργουορντ, Μπόστιαν Νάχμπαρ, σημείωσε: «Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν κάναμε τα φάουλ που έπρεπε και η Τουρκία ξέφυγε. Από τη στιγμή που η διαφορά πήγε στους 15 πόντους, μετά ήταν αδύνατο να κάνουμε κάτι. Η Τουρκία έπαιξε καταπληκτικά και νίκησε απόλυτα δίκαια. Έτσι όπως το σκέφτομαι και καλύτερα να παίζαμε, πάλι θα κέρδιζε η Τουρκία. Ήταν καταπληκτική».

Ο προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας, Μέμι Μπετσίροβιτς, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Η Τουρκία κυριάρχησε απόλυτα. Έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και ήταν αδύνατο να την ακολουθήσουμε. Είχε και τη βοήθεια από το κοινό και έπαιξε με ενθουσιασμό και ενέργεια. Εμείς πετύχαμε το στόχο μας στο Μουντομπάσκετ με τη συμμετοχή στην 8αδα και τώρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Πήγη:gazzetta.gr