Χαρούμενος για την απόδοση που είχαν οι παίκτες της Μάλαγα στο χθεσινό 3-0 επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League, εμφανίστηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. «Η ομάδα είχε 90 λεπτά να δείξει ότι έχει προετοιμαστεί για αυτού τους είδους τους αγώνες», τόνισε ο Χιλιανός τεχνικός.

«Ήταν ωραίο που πραγματοποιήσαμε αυτή την εμφάνιση στο Ροσαλέδα. Ο στόχος που είχαμε θέσει ήταν να παίξουμε στο Champions League, όπως κάνουμε στο πρωτάθλημα και χρειαζόμασταν να είμαστε ενωμένοι για να διακριθούμε», ανέφερε αρχικά ο 59χρονος προπονητής και στάθηκε στην απόδοση του Ίσκο:

«Όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Ζενίτ. Είναι μία χαρούμενη μέρα για όλους. Ο Ίσκο είναι ένας παίκτης που έχει λαμπρό μέλλον και έχει αρχίσεις μία καριέρα που κανείς δεν ξέρει που θα τελειώσει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι τώρα είναι στη Μάλαγα».

Καταλήγοντας, ο Πελεγκρίνι τόνισε: «Έχουμε ακόμα πολλά κίνητρα για να πετύχει το πλάνο μας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε. Η ομάδα είχε 90 λεπτά να δείξει ότι έχει προετοιμαστεί για αυτού τους είδους τους αγώνες. Έχουμε ένα μήνα γεμάτο δοκιμασίες σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Πηγή: sport-fm.gr