Στην ΑΕΚ του παρελθόντος -ή σε αυτή του μέλλοντος που ελπίζεται να επαναφέρουν οι Βιντιάδης και Χάρις- δεν θα ήταν είδηση.

Στη σημερινή ΑΕΚ που παλεύει μέρα με τη μέρα για την επιβίωσή της, είναι. Και μάλιστα ευχάριστη (αν σκεφτεί κανείς περσινά παθήματα).

Μια ακόμα «εκστρατεία» του Ανδρέα Δημητρέλου λοιπόν (σε τράπεζα και Εφορία) έφερε αποτέλεσμα και εξασφάλισε ότι θα σφραγιστούν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Άρη.

Μετά τις άκαρπες επαφές της Παρασκευής, ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε ξανά το πρωί της Δευτέρας στη «Citibank». Εκεί -και έπειτα από νέες διαπραγματεύσεις- κατάφερε τελικά να εισπραχθεί μέρος των καταθέσεων της ΠΑΕ που είναι δεσμευμένες. Κι αφού το κατάφερε αυτό, το… δρομολόγιο του Δημητρέλου είχε έπειτα τη συνηθισμένη κατάληξη: Την Εφορία.

Μετά από συζητήσεις που είχε ξανά λοιπόν με τα στελέχη της -και αφού κατέθεσε φυσικά το ποσό που είχε εισπραχθεί λίγο νωρίτερα- εξασφάλισε της συγκατάθεση της για να σφραγιστούν εισιτήρια. Αυτό θα γίνει κανονικά την Τετάρτη, με τα μαγικά χαρτάκια (όπως έχουν μετατραπεί στην ΑΕΚ πριν καν κυκλοφορήσουν) να τίθενται αμέσως μετά στη διάθεση του κόσμου για τον «τελικό» της Κυριακής με τον Άρη.

Πηγή: sport-fm.gr