Των «Green Day» είναι το κομμάτι, αλλά την… άσπρη μέρα που περιμένει η ΑΕΚ από τους Βιντιάδη και Χάρις μια χαρά την περιγράφει.

Το μαραθώνιο Δ.Σ. της Τετάρτης επιβεβαίωσε ότι στην «Ένωση» θα περιμένουν την απάντηση των επενδυτών μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη.

Ορίζοντας λοιπόν για τις 5 Οκτωβρίου τη Γενική Συνέλευση, τη μετέτρεψε στην ημερομηνία πού θα ξεκαθαρίσει το αν θα μπουν στην ΠΑΕ ή εκείνη θα συνεχίσει με Δ.Σ. της επιλογής του Θωμά Μαύρου.

Το μεγαλύτερο μέρος των περίπου πέντε ωρών που διήρκεσε το συμβούλιο στα Σπάτα αφιερώθηκε -όπως είναι λογικό- στο θέμα των υποψήφιων επενδυτών. Κατά τη διάρκειά τους, λοιπόν, ο Ανδρέας Δημητρέλος ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη για την πρόοδο των συζητήσεων (και του ελέγχου των στοιχείων που απεστάλησαν) διατηρώντας τη συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική κατάληξη.

Μια κατάληξη που -ανεξαρτήτως αποτελέσματος- φαίνεται ότι θα υπάρχει ως το τέλος Σεπτεμβρίου. Ως τότε η ΠΑΕ θα συνεχίσει να λειτουργεί ως έχει (τα θέματα των Τσιάρτα και Κωστή δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση) και θα περιμένει την απάντηση των Βιντιάδη και Χάρις.

Εφόσον αυτή είναι θετική, θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις, ώστε στη Γενική Συνέλευση που ορίστηκε στις 5 Οκτωβρίου να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να μπουν στην ΠΑΕ. Εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε εμπλοκή (κατάληξη που φυσικά απεύχονται όλοι, αλλά δεν γίνεται να μην υπάρχει εναλλακτικό πλάνο) επιβεβαιώθηκε και σήμερα ότι πρόθεση του Θωμά Μαύρου είναι να συνεχίσει, τοποθετώντας Δ.Σ. δικής του επιλογής.

Κατά τ’ άλλα, στο Δ.Σ. υπήρξε και ενημέρωση από τον Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος στάθηκε στις προσπάθειες περικοπής του μπάτζετ και τόνισε ότι αυτές είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει κατά 5 εκατ. ευρώ (από τα 8 στα 3). Σύμφωνα, δε, με τον ίδιο υπάρχει η προοπτική να ελαφρυνθεί ακόμα περισσότερο, αν ολοκληρωθούν θετικά οι διαπραγματεύσεις με τους Γκερέιρο, Λαγό και Αραμπατζή για αναπροσαρμογή των (υψηλών για τα δεδομένα της ομάδας) συμβολαίων τους.

Πηγή: sport-fm.gr