Όπως αναμενόταν, ο κ. Αδαμίδης, με την επιστροφή του από το Λονδίνο, ανέβηκε στους Θρακομακεδόνες και είχε συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι δύο άνδρες τα είπαν για την κακή εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, ενώ, πιθανότατα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα μιλήσει και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τις επόμενες μέρες.

Ο προβληματισμός στην ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι είναι έντονος λόγω της κακής εικόνας της ομάδας και τα αποτυχημένα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Ο κ. Αδαμίδης, θέλοντας από νωρίς να μην αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους, πήγε στους Θρακομακεδόνες, λίγο πριν τελειώσει η προπόνηση της Δευτέρας (6/9) και τα είπε με τον τεχνικό της «Ένωσης». Οι δύο άνδρες είχαν συνομιλία για λίγη ώρα και το σύνθημα που δόθηκε είναι ότι η ομάδα θα αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και νοοτροπία και θα «κερδίσει» και πάλι τον κόσμο της στο παιχνίδι της Ριζούπολης με τον Πανσερραϊκό.

Συγκρατημένη αισιοδοξία για Μανωλά και Μάκο

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (6/9). Οι δύο «πονοκέφαλοι» του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Κώστας Μανωλάς και ο Γρηγόρης Μάκος, έκαναν ατομικό που περιελάμβανε τρέξιμο και έδειξαν ότι υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να δώσουν το «παρών» στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ειδικά ο αμυντικός μέσος της «Ένωσης» έδειξε ότι θα προλάβει την αναμέτρηση της Ριζούπολης, καθώς το διάστρεμμα το οποίο υπέστη στο φιλικό με τον Θρασύβουλο δεν είναι τόσο σοβαρό και την Τετάρτη αναμένεται να πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση. Σε ό,τι αφορά τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, η θλάση που υπέστη στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης, με την Εθνική Ελπίδων, δεν αφήνει πολλά περιθώρια σιγουριάς, ωστόσο, επικρατεί αισιοδοξία ότι θα προλάβει το παιχνίδι με τα «λιοντάρια».

Πηγή: sport-fm