Μέσα στη μέρα θα ξεκαθαρίσει αν η ομάδα Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών από την Αθήνα, που έχει επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Ηλιάδη, θα εμπλακεί στην ΠΑΕ.

Το ενδιαφέρον έχει ήδη κοινοποιηθεί στην «Κοινωνία Μελών Άρη» και οι υποψήφιοι επενδυτές εκφράζουν τη βεβαιότητα πως έχει σχέδιο για να βγάλει το σύλλογο από το αδιέξοδο.

Η πρόταση της ομάδας επιχειρηματιών αφορά την άμεση εισροή χρημάτων στα ταμεία, τη μετοχοποίηση των ποσών που θα καταθέσουν και την άσκηση διοίκησης μέσω Πρωτοδικείου.

Το θέμα θα τεθεί προς ψήφιση στην «Κοινωνία Μελών Άρη» και εκτός σοβαρού απροόπτου θα… περάσει, αφού άλλωστε δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση στον ορίζοντα. Μέχρι σήμερα το βράδυ το ζήτημα θα έχει ξεκαθαρίσει.

«Ένεση»… Μαντού

Στο Πράτο βρίσκεται από χθες βράδυ ο Φρανκ Ολιβιέ Μαντού. Ο 25χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού θα δοκιμαστεί από τον Μάκη Κατσαβάκη κι εφόσον πείσει για την αξία του, θα αποκτηθεί. Ο Αφρικανός άσος, που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, έχει αγωνιστεί στην Ελβετία σε Γιουνγκ Μπόις, Γκρασχόπερς και Λωζάνη, ενώ έχει περάσει και από τον ΑΠΟΠ Κινύρας στην Κύπρο. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Ζόρια έχοντας 11 συμμετοχές και 2 γκολ στο ουκρανικό πρωτάθλημα.

Δείτε τον σε δράση:

Πηγή: sport-fm.gr