Οι τίτλοι τέλους της θητείας του Λούκα Μόντριτς στην Τότεναμ φαίνεται πως πέφτουν! Ο Κροάτης άσος, σύμφωνα με τη «Mirror», έδωσε τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έφτασε σε οριστική συμφωνία τόσο για το συμβόλαιο όσο και για τους προσωπικούς όρους αυτού, με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται από μέρα σε μέρα!

Η «βασίλισσα» είχε συνεχή επαφή με τον ποδοσφαιριστή το τελευταίο διάστημα και παρά το γεγονός πως η Τότεναμ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση της στο συγκεκριμένο ζήτημα, οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου δεν ανησυχούν καθόλου!

Ο Μόντριτς, έδωσε τα χέρια με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για συμβόλαιο τεσσάρων ετών και εντός των επόμενων ημερών θα φτάσει στα γραφεία του λονδρέζικου συλλόγου επίσημη πρόταση ύψους 28 εκατ. λιρών. Αυτή τη στιγμή, το ποσό απλά πλησιάζει αυτό με το οποίο έχουν κοστολογήσει τον Κροάτη στην Τότεναμ, με τον Ντάνιελ Λέβι να απαιτεί τουλάχιστον 35 εκατομμύρια.

Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ της «Mirror», στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν ανησυχούν και τονίζουν πως: «Ο Λούκα συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας. Το μοναδικό πρόβλημα είναι η στάση που θα κρατήσει η Τότεναμ, αν και πιστεύουμε ότι το θέμα θα έχει αίσια κατάληξη. Και μάλιστα, θα γίνει πολύ σύντομα».

Πηγή: Sport-fm.gr