Η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο σωματείο με ταυτόχρονη ανάληψη της ευθύνης για τη ΓΗΠΕΛ και η δωρεάν παραχώρηση του προπονητικού κέντρου από τον «Τζίγκερ» στην ομάδα του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ήταν οι ειδήσεις που έβγαλε το ΔΣ της ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Γόντικας εξερχόμενος από τη συνεδρίαση τόνισε: «Από ό,τι πληροφορούμαι υπεγράφη η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών του κ. Βαρδινογιάννη και στη συμφωνία προβλέπεται όρος ανάληψης της ευθύνης για τη ΓΗΠΕΛ. Επίσης υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ του κ. Αλαφούζου και του κ. Βαρδινογιάννη για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου της Παιανίας για ένα χρόνο χωρίς χρήματα», ανέφερε.

Όσο για το θέμα του δανείου και το αν τελικά θα εξασφαλιστεί, ο πρόεδρος του ΔΣ είπε: «Δεν υπάρχουν δεδομένα ακόμη. Ό,τι γίνεται και σε επίπεδο προσπαθειών για εξεύρεση πόρων, είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία. Άλλα μπορεί να είναι τα δεδομένα τώρα και άλλα μετά».

Αναφορικά με τα εμπόδια για την αδειοδότηση της ομάδας, ανέφερε: «Δεν έχει τελειώσει κάτι. Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ. Στο σημείο που είμαστε σήμερα… Κυριακή κοντή γιορτή».

Πηγή: sport-fm.gr