Προ των ευθυνών τους έθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ύστερα από την ήττα (0-1) από την Κέρκυρα μέσα στο Καραϊσκάκη.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ήταν σκασμένος από την κακή εμφάνιση της ομάδας που είχε ως αποτέλεσμα να χαλάσει η φιέστα που περίμεναν οι οπαδοί, οι οποίοι πήγαν στο φαληρικό γήπεδο για να γιορτάσουν την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών επρόκειτο να πάει ο ίδιος στα αποδυτήρια, όμως αποφάσισε να στείλει συνεργάτες του και ανθρώπους της ομάδας και να μεταφέρουν τα λόγια του, προκειμένου να μην ξεφύγει και πει βαριές κουβέντες στους ποδοσφαιριστές.

«Είναι ντροπή να παίζεις αυτό το ποδόσφαιρο, σε μία ημέρα που ο κόσμος έχει έρθει για να γιορτάσει», ανέφερε αρχικά ο Μαρινάκης και πρόσθεσε:

«Η πρωταθλήτρια ομάδα έπρεπε να παίξει πολύ καλύτερα, έτσι ώστε να χαρούν όλοι αυτοί που ήρθαν στο γήπεδο, όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με τους παίκτες».

«Είναι απρεπές σε τέτοια παιχνίδια να έχουμε αυτή την εμφάνιση, ειδικά όταν έχει έρθει ο κόσμος να μας αποθεώσει. Και θα υπάρξει και ένα πρόστιμο, για να καταλάβουν οι παίκτες ότι δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του προέδρου και συνέχισε:

«Δεν είμαστε σε διακοπές, για να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν έχει τελειώσει ακόμη η χρονιά και πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος».

Καταλήγοντας, ο Μαρινάκης ανέφερε: «Απαιτώ σοβαρότητα και μόνο νίκες σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο και βεβαίως τη νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού – στο διάστημα που βρέθηκε στους χώρους των αποδυτήριων – είχε μία μικρής διάρκειας συνομιλία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ωστόσο, η συζήτηση των δύο ανδρών δεν κράτησε παρά λίγα δευτερόλεπτα, αφού κανείς τους δεν είχε όρεξη για κουβέντα.

Να μην χαλάσουν τις εντυπώσεις

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα της ομάδας από την Κέρκυρα μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Όπως είπε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να παρουσιαστούν σοβαροί στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος (με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο) και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (με τους Περιστεριώτες).

Οι Πειραιώτες δεν θέλουν και, σύμφωνα με τη διοίκηση, οφείλουν να μην χαλάσουν τις εντυπώσεις που δημιούργησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν στο τέλος της φετινής «κούρσας» και να κάνουν το νταμπλ, αφήνοντας στην άκρη το χθεσινό ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μοναδικοί που γλίτωσαν από τις αποδοκιμασίες των οπαδών ήταν ο Μέλμπεργκ και ο Ορμπάιθ, οι οποίοι έδειξαν πάθος για κάτι καλύτερο σε αντίθεση με τους συμπαίκτες τους. Από το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ (18/04) θα απουσιάσουν ο Μέλμπεργκ (λόγω καρτών) και ο τραυματίας Ιμπαγάσα.

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού θα επισκεφθεί σήμερα στις 09:15 το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νίκαιας. Για τις 11:00 έχει προγραμματιστεί η σημερινή προπόνηση.

Πηγή:
sport-fm.gr