Μέλος των Supporters ήταν το πρόσωπο που θέλησε να δώσει ως πριμ 100.000 ευρώ στους παίκτες της ΑΕΚ για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Στεφάνου, έναν οικονομικά επιφανή φίλο της ομάδας, ο οποίος είναι μέλος των Supporters και βρίσκεται μόνιμα στα επίσημα του ΟΑΚΑ στα παιχνίδια της ομάδας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Τρίτης την ταυτότητα του χρηματοδότη, που ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιθυμεί να ξεκαθαρίσει στους φιλάθλους την κατάσταση σχετικά με το πριμ νίκης που προτάθηκε από ανώνυμο φίλο της ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και το οποίο σε πρώτη φάση δεν έγινε αποδεκτό.

Ο πριμοδότης είναι ο γνωστός Ενωσίτης και μέλος του Supporters Club Δημήτρης Στεφάνου, επιθυμία του οποίου ήταν να διατηρήσει την ανωνυμία του, προκειμένου ωστόσο να αποφευχθεί η οποιαδήποτε υπόνοια ότι η ΑΕΚ δεν έπαιξε για την ιστορία της αλλά εξυπηρέτησε συμφέροντα άλλων συλλόγων δέχθηκε τη δημοσιοποίηση της πράξης του.

Οι αρχηγοί της ομάδας, εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, αρνήθηκαν αρχικά το ανώνυμο πριμ νίκης και πλέον είναι θέμα δικό τους και του κ. Στεφάνου αν επιθυμούν να το συζητήσουν ξανά».

Η πρόταση είχε γίνει στους ποδοσφαιριστές πριν το παιχνίδι, ωστόσο εκείνοι την είχαν απορρίψει για δύο λόγους: Αφενός γιατί ο φίλος της «Ένωσης» ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του και οι «κιτρινόμαυροι» δεν επιθυμούσαν να λάβουν χρήματα από το πουθενά (θα μπορούσαν να κατηγορηθούν ακόμη και για… χρηματισμό από ομάδα που έχει συμφέρον, όπως π.χ. ο Ολυμπιακός). Αφετέρου επειδή δεν θα ήταν φρόνιμο να μοιραστούν 100.000 ευρώ όταν υπάρχουν οφειλές μισθών πολλών μηνών της διοίκησης απέναντί τους.

Η διοίκηση της ΠΑΕ θα προτιμούσε τα χρήματα που πρόσφερε να δοθούν για να καλυφθούν μέρος των οφειλομένων προς τους παίκτες, ωστόσο εκείνος επέμενε να δοθούν ως πριμ.

Ο κ. Στεφάνου είναι εφοπλιστής από την Άνδρο και μαζί με τον αδερφό του έχουν την εταιρεία Golden Star Feries, το Ε/Κ Superferry II και άλλη μία ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τις Φιλιππίνες. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Παππά, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Πηγή: sport-fm.gr