Τη Δευτέρα έληξε και επισήμως η προθεσμία των 45 ημερών που είχε ζητηθεί από τον άγνωστο επενδυτή και είχε παρατείνει τη θητεία της (υπό παραίτηση) διοίκησης. Ναι, αυτή η προθεσμία που υπήρξαν δεσμεύσεις στη Γ.Σ. της 2ας Δεκεμβρίου ότι δεν θα χρειαζόταν να φτάσει στο τέλος της για να υπάρξουν εξελίξεις.

Κι αυτή που μόνη εξέλιξη κατά τη διάρκειά της ήταν (στη σκιά του θέματος Ξενιάδη και των φημών για τον Κασόγκι) η… έρευνα που κάνει ο επίδοξος επενδυτής για το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι δισταγμοί του για τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ανακάλυψε πως υπάρχει στη χώρα. Όπως και να ‘χει, μετά το deadline της Τούμπας, η ιστορία (που οι φίλοι της ΑΕΚ ελπίζουν να μην αποδειχθεί παραμύθι) θα πρέπει να τελειώνει. Ο κ. Βλάχος θα πιεστεί -και από τον Αδαμίδη- να μεταφέρει την οριστική απάντηση του εντολέα του.

Αν αυτή είναι θετική, θα μεταφερθεί στη Γ.Σ. και θα δρομολογήσει εξελίξεις. Αν είναι αρνητική (και δεν προκύψει και κάποιο νεότερο από τα άλλα αραβικά fund που φέρονται να ενδιαφέρονται) το πράγμα είναι επίσης απλό: Ο πρόεδρος της ΑΕΚ -εφόσον αποδειχθεί ακόλουθος των δεσμεύσεων του- θα πρέπει να αποκαλύψει το όνομα του επενδυτή του κ. Βλάχου και κατόπιν να ενεργοποιήσει την παραίτηση της διοίκησής του.

Και η ΑΕΚ; Η ΑΕΚ θα περιμένει κι επισήμως πλέον τον «Μεσσία» που θα τη βγάλει από το μονόδρομο του Πρωτοδικείου. Ή τους μετόχους που θα συναισθανθούν την ευθύνη του να είναι οι τελευταίοι που υπήρξαν στην ΑΕΚ ως… ΠΑΕ και θα αναλάβουν (δικό τους θέμα με ποιον καταμερισμό) τα χρέη που επί των ημερών τους δημιουργήθηκαν.

Πηγή: sportfm.gr