Για την κλήρωση του Top 16 της Euroleague μίλησε αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ρεθύμνου ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος κόουτς τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί προκειμένου να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης καθώς στα τελευταία ματς οι «πράσινοι» δεν παρουσιάζουν καλή εικόνα.

«Όταν παίζεις στην Euroleague δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Όλες οι ομάδες έχουν την ποιότητα και μπορούν να πάρουν την πρόκριση στα play offs. Για εμάς το σημαντικότερο είναι είμαστε έτοιμοι και να πάρουμε βοήθειες από όλους τους παίκτες», είπε ο «Ζοτς» και πρόσθεσε: «Δεν παίζουμε καλό μπάσκετ στα τελευταία παιχνίδια και πρέπει να βελτιωθούμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάικ Μπατίστ: «Καταρχήν πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι τώρα για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, την Ούνιξ Καζάν και την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά το σημαντικότερο είναι να παίξουμε όπως ξέρουμε. Η συγκέντρωση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτή τη φάση γιατί παίζουμε έξι τελικούς τον έναν μετά τον άλλο».

Πηγή: sport-fm.gr