Προβληματισμός και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Άρη, ύστερα από την ισοπαλία (0-0) με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι παίκτες του Μίχαλ Πρόμπιερζ πραγματοποίησαν ακόμη μία αναιμική εμφάνιση, χωρίς να δείξουν πάθος και δύναμη στο παιχνίδι τους.

Επίσης, είχαν αδυναμίες στην ανάπτυξη και δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Μπλάζιτς. Την ίδια ώρα, είναι βαρύ το κλίμα τον Νέρι Καστίγιο, ο οποίος φάνηκε αδιάφορος στο χθεσινό παιχνίδι και μετά την αλλαγή του πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια.

Όταν έληξε το παιχνίδι περίπου 150 οπαδοί του Άρη συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας και αποδοκίμασαν τους παίκτες για μία ακόμη άσχημη εμφάνιση. Υπό τον φόβο κάποιος να παρεκτραπεί, η αποστολή της ομάδας αποχώρησε από τη θύρα 4 του γηπέδου.

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους, έχοντας 12 γκολ ενεργητικό και 18 παθητικό. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους! Συγκεκριμένα, μετρούν μόλις μία νίκη (με τον Παναθηναϊκό), τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει στην έδρα τους τη φετινή σεζόν.

Όσον αφορά τον Καστίγιο, η επιλογή του να αποχωρήσει κατευθείαν για αποδυτήρια χωρίς να πάρει άδεια από τον πάγκο, δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σύντομα να κληθεί από τη διοίκηση για να απολογηθεί και κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Από την πλευρά του, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δεν θα αφήσει να περάσει έτσι η ενέργεια του Μεξικανού επιθετικού, ο οποίος μάλιστα αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της ομάδας.

Πλέον ο Άρης καλείται να προετοιμαστεί για το παιχνίδι (22/12, 19:00) με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Ο κ. Πρόμπιερζ θα καταστρώσει τα πλάνα του και από τις επόμενες προπονήσεις θα φανούν οι σκέψεις του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ή αν ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας.

Πηγή: sportfm.gr