Τη δική του άποψη για την κριτική που του ασκήθηκε μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας μετά τη χθεσινή νίκη (6-2) στην έδρα της Σεβίλλης. «Έκλεισα τα στόματα όσων άσκησαν κριτική στο πρόσωπό μου», τόνισε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

«Πρέπει να σιωπήσουν κάποια στόματα που ασκούν κριτική για εμένα. Έχω συνηθίσει να με επικρίνουν, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και παίξαμε πολύ καλά απέναντι στη Σεβίλλη», ανέφερε αρχικά ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ο «CR7» βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα την περασμένη εβδομάδα μετά την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, αφού κάποιοι από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης τον αποδοκίμασαν και ο ισπανικός Τύπος του άσκησε δριμεία κριτική.

Ωστόσο, ο Ρονάλντο επέστρεψε με νέο χατ-τρικ και βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ της Primera Division με είκοσι γκολ, τρία περισσότερα από τον Μέσι: «Κάνω τη δουλειά μου και την κάνω καλά. Όσοι ασκούν κριτική δεν καταλαβαίνουν τίποτα από ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε τη Σεβίλλη, βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και όλα αυτά με κάνουν πολύ χαρούμενο», ήταν το σχόλιό του.

Καταλήγοντας, ο Πορτογάλος τόνισε: «Είμαστε στην πρώτη θέση πριν από τα Χριστούγεννα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Οι στόχοι μας επιτυχαίνονται».

Πηγή: sport-fm.gr