Μία καλοστημένη παράσταση έστησαν οι ΛΑ Γκάλαξι λίγες μέρες πριν τον τελικό του MLS Cup, όπως αποκάλυψε μετά την κατάκτηση του τροπαίου ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Για να μην παραδεχτούν πως ο Άγγλος σούπερσταρ θα αγωνιζόταν τραυματίας, τον έβγαλαν άρρωστο με τον ίδιο να προσποιείται δημόσια!

Ένας τραυματισμός του Μπέκαμ, θα έδινε ώθηση στους αντιπάλους και θα τρομοκρατούσε τους συμπαίκτες του. Για αυτό ο 36χρονος αστέρας ανέλαβε να υποδυθεί το ρόλο του… άρρωστου.

«Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές. Έξι ματς σε δύο εβδομάδες είναι δύσκολη κατάσταση, αλλά τα καταφέραμε και αυτό μετράει. Έπαθα ένα μικρό τράβηγμα πριν τέσσερις μέρες. Θέλαμε όμως να το κρύψουμε και είπαμε ότι ήμουν κρυωμένος. Προσπαθούσα να φταρνιστώ στη Συνέντευξη Τύπου αλλά δεν ξέρω αν με πίστεψε κανείς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπέκαμ και συνέχισε:

«Είτε παραμείνω, είτε όχι, πέρασα πέντε εκπληκτικά χρόνια εδώ. Αγάπησα την ομάδα. Οι οπαδοί, οι ιδιοκτήτες, οι συμπαίκτες μου, όλοι είναι απίθανοι. Όλοι τη σεζόν ήταν φανταστικοί και η ανταμοιβή ήρθε τώρα».

Πηγή: sportfm.gr