Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή (27/10) προπόνηση του Ολυμπιακού. Κι αυτό, διότι θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα, τόσο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, όσο και για εκείνον με την Ντόρτμουντ, που ακολουθεί. Κυρίως, εν κατακλείδι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ξέρει σε πόσους, τελικά, παίκτες θα υπολογίζει για το ένα και το άλλο ματς.

Φέισα, Γέστε και Τοροσίδης δοκιμάζουν να μπουν στον ρυθμό της ομάδας. Οι δύο πρώτοι έκαναν έντονα ατομικά προγράμματα χθες και σήμερα υπολογίζεται ότι θα μπουν με την ομάδα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, από την άλλη, έχει ακόμα ενοχλήσεις, ωστόσο, θα δοκιμάσει κι εκείνος να μπει σε φουλ ρυθμό. Βέβαια, είναι δύσκολο να υπολογίζεται για το Σάββατο, από τη στιγμή που έχει ακόμα ενοχλήσεις, αλλά… παίζει να προλάβει το παιχνίδι της Τρίτης. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει να είναι όλες τις μέρες ο Φέισα, σε κάθε περίπτωση, όμως, θα φανούν πολλά σήμερα και για τον Σέρβο, αλλά και για τους άλλους δύο.

Λύσεις υπάρχουν για τον ΟΦΗ, αλλά θα ήταν καλό να είχε έτοιμο ο Βαλβέρδε τον Γέστε, ώστε να έδινε ανάσες στον Ιμπαγάσα, ενόψει Ντόρτμουντ.

Όσον αφορά τον Φουστέρ, ο Ισπανός έχει ακόμα ενοχλήσεις στα πλευρά και το ν’ αγωνιστεί στη Γερμανία είναι σχεδόν απίθανο πια, ενώ, ίσως χάσει και τον Άρη! Η κατάστασή του, πάντως, θα επανεκτιμηθεί μετά την αναμέτρηση της Τρίτης.

Εξάλλου, στις 15:30 θα γίνει η κηδεία του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου στην Αγία Τριάδα στον Πειραιά και θα είναι παρούσα και αντιπροσωπεία των παικτών. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να γίνει φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του και τα έσοδα να διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα του Πειραιά.

Πηγή: sport-fm.gr