Ικανοποιημένος για το πρώτο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Σεσκ Φάμπρεγας. Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με σκορ 5-0 της Νάπολι και ο Ισπανός μέσος άνοιξε… λογαριασμό από τις πρώτες του μέρες στην ομάδα. Μάλιστα, στο χθεσινό ματς ο 24χρονος παίκτης έπαιξε στη θέση που συνήθως είναι ο Λιονέλ Μέσι και δεν παρέλειψε να το σχολιάσει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να απολαύσω αυτή τη στιγμή. Με χαροποιεί το γεγονός πως πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Η εβδομάδα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα, αλλά δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε επειδή την Παρασκευή έχουμε ένα σημαντικό ματς. Ας ελπίζουμε ότι αυτό το ματς μας βοήθησε να προετοιμαστούμε καλύτερα για αυτό τον αγώνα», ανέφερε αρχικά ο διεθνής ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Αν πιστέψουμε ότι θα κερδίσουμε όλους τους τίτλους τη φετινή σεζόν, τότε θα κάνουμε τεράστιο λάθος. Σε αυτό τον σύλλογο έχουμε μάθει να είμαστε ταπεινοί, πειθαρχημένοι και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, ακούγοντας τις οδηγίες του προπονητή. Ο προπονητής ξέρει και πρέπει να τον ακούμε πάντα».

Στη συνέχεια, ο Φάμπρεγας τόνισε: «Απόψε (σ.σ.: χθες) έπαιξα σε μία διαφορετική θέση από ό,τι έχω συνηθίσει. Είχα παίξει σαν κρυφός επιθετικός στην Άρσεναλ, αλλά δεν είμαι ο Μέσι. Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο και με βοηθάει να γίνω καλύτερος. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν αρκετά και να συνηθίσω τη θέση. Στην Άρσεναλ έπαιζα περισσότερο εκεί που ήθελα, όμως εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα και πρέπει να το συνηθίσω».

Πηγή: sportfm.gr