Το πρωί της Τρίτης (20/7) ξεκίνησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών, ανάμεσα στον Σωκράτη Κομινάκη και τον μάνατζερ Άνχελ Καστέλ, με την διοίκηση του Ολυμπιακού να προσφέρει στον αριστεροπόδαρο μέσο τριετές συμβόλαιο (2+1) με ετήσιες αποδοχές που θα φτάσουν το 1.500.000 ευρώ, συν 300.000 τα μπόνους, ενώ ο εκπρόσωπος του Άλμπερτ Ριέρα επιθυμεί συμφωνία μέχρι το 2013 με 2.000.000 ευρώ ετησίως, συν 500.000 ευρώ μπόνους.

Επίσης βάσει της ίδιας ενημέρωσης ο Κάστελ βρίσκεται από τα ξημερώματα Τρίτης στην Αθήνα. Η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι μικρή καθ’ ότι ο Ισπανός ατζέντης επιδιώκει να εξασφαλίσει το υψηλότερο δυνατό συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός προσφέρει στον ποδοσφαιριστή αρκετά περισσότερα χρήματα απ’ όσα έχει να λαμβάνει στη Λίβερπουλ, όμως ο Ριέρα θέλει κι άλλα…

Στα 500-700 χιλιάρικα ετησίως η διαφορά

Αυτή τη στιγμή η διαφορά είναι περίπου στα 500.000-700.000 ευρώ ετησίως, ποσό όχι μικρό, που με αμοιβαίες υποχωρήσεις όμως μπορεί να καλυφθεί. Εξάλλου ανάλογη ήταν και η διαφορά στις αρχικές διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Ιμπαγάσα.

Σε ό,τι αφορά το θέμα με τη Λίβερπουλ, γίνεται ξεκάθαρο ότι υπάρχει μια πρώτη προφορική συμφωνία και για αυτόν τον λόγο, πήρε σειρά στις διαπραγματεύσεις ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή…

Από εκεί και πέρα οι κ.κ. Μαρινάκης και Κομινάκης βρέθηκαν στην χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Εκεί μεταξύ άλλων μίλησαν με τους αρχηγούς της ομάδας για τον εσωτερικό κανονισμό και άλλα ζητήματα της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr