Το «πράσινο» φως για την παραμονή του Νέρι Καστίγιο στον Άρη άναψε ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΕT3. Ο προπονητής των «κίτρινων» έπλεξε το εγκώμιο του Μεξικάνου, κάνοντας λόγο, μάλιστα, για επιθυμία και του ίδιο να μείνει στην ομάδα.

«Ο Καστίγιο, που είναι ένας χαρισματικός παίκτης, θέλει να μείνει στον Άρη. Περνάει πολύ όμορφα και το βγάζει και στο γήπεδο αυτό», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού για τον Καστίγιο.

Αντίθετα, ο κ.Τσιώλης έδειξε να μην… καίγεται για την παραμονή του Μπομπαντίγια. «Η παραμονή του Μπομπαντίγια εξαρτάται από πολλά πράγματα και κυρίως από την συμπεριφορά του. Αν μπορεί να αλλάξει νοοτροπία και συμπεριφορά, τότε, θα έχει θέση στον Άρη», τόνισε ρίχνοντας το μπαλάκι στον Αργεντινό.

Η επόμενη σεζόν…

Ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε στην νέα αγωνιστική σεζόν και στους στόχους του Άρη σε αυτή. «Για εμένα η χρονιά αρχίζει ουσιαστικά από τώρα και τηρουμένων των αναλογιών είναι καλύτερα που ήρθα από τώρα και όχι το καλοκαίρι, αφού ξέρουμε την ομάδα και τις ανάγκες της», είπε και συνέχισε:

«Θέλουμε να φτιάξουμε σύνολο με χαρακτήρα και καλό ποδόσφαιρο, να έχουμε και καλά αποτελέσματα. Θέλουμε να παίζουμε γρήγορο και πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι πρώτες ενδείξεις ήρθαν. Στον Άρη θα αλλάξουν πολλά, κυρίως σε πρόσωπα και νοοτροπία», τόνισε και κατέληξε υποσχόμενος…

«Ο Άρης έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει και εμείς δίνουμε την υπόσχεση ότι θα ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου, παρουσιάζοντας μια ομάδα που θα δίνει χαρά με το παιχνίδι της», κατέληξε.

Η αλήθεια για Καστίγιο

Μπορεί ο Σάκης Τσιώλης να εξέφρασε την επιθυμία του παίκτη αλλά και του ίδιου για την παραμονή του Καστίγιο στον Άρη, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι τα πάντα εξαρτώνται μόνο από τον Μεξικανό.

Ο Άρης επιθυμεί να τον έχει στο ρόστερ του και στη νέα αγωνιστική σεζόν, όσο και ο ίδιος. Το πρόβλημα είναι πως οι «κίτρινοι» δεν είναι σε θέση να προσφέρει τα χρήματα που ζητά η Σαχτάρ για την απόκτησή του. Έτσι ο Καστίγιο καλείται να κάνει μόνος του, τις ενέργειες για την παραμονή του. Στη Θεσσαλονίκη εικάζουν ότι πιθανότερη, αλλά και πιο εύκολη λύση είναι ο παίκτης να εκφράσει την επιθυμία του στη διοίκηση της Ουκρανικής ομάδας να λύσει το συμβόλαιό του, χαρίζοντας της το υπόλοιπο συμβόλαιο που έχει. Κάτι που φυσικά και ευνοεί την ομάδα καθώς δεν τον υπολογίζει εδώ και καιρό, αλλά και δεν μπορεί να λύσει τη συνεργασία της με τον παίκτη.

Πηγή: sport-fm.gr