Στην συνήθη τακτική της, η ΠΑΕ Άρης εν όψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για το Europa League, εφιστά την προσοχή των οπαδών της σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμπεριφορά τους.

Αναλυτικά: «Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια για το Europa League η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επισημάνει τα εξής προς τους φιλάθλους της:

“Με βάση τους κανονισμούς της UEFA απαγορεύεται ρητά η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και λέιζερ κατά τη διάρκεια των αγώνων για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της προκειμένου να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να πεταχτεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ότι σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της UEFA πριν το παιχνίδι, αλλά και κατά την διάρκειά του, πρέπει να παραμένουν κενά τα διαζώματα σε όλους τους διαδρόμους όλων των θυρών. Σε διαφορετική περίπτωση ο σύλλογος κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία από τις πειθαρχικές επιτροπές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι σίγουρη ότι ο κόσμος της ομάδας για μία ακόμα φορά θα διδάξει οπαδική συμπεριφορά και θα κινηθεί στα απαιτούμενα όρια της καλής φιλοξενίας απέναντι στους φιλάθλους της αγγλικής ομάδας. Επιπρόσθετα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να τονίσει ότι θα πραγματοποιείται εκτός του σταδίου ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (επομένως θα ήταν καλό να μην πλησιάζει κανείς χωρίς εισιτήριο ή διαπίστευση) και παράλληλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος των παιδιών κάθε ηλικίας χωρίς εισιτήριο για λόγους ασφαλείας, με δεδομένο το SOLD OUT και την πληρότητα στις θέσεις των κερκίδων».

Πηγή: sport-fm.gr