Επιτέλους, μετά από περίπου τρεις απουσίας ο Ντουντού επέστρεψε σε αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος μέσος προπονήθηκε κανονικά για άλλη μια φορά κι έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη.

Ο Ντουντού ήταν σε θέση να αγωνιστεί και για λίγα λεπτά στο παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον ΠΑΟΚ. Ο Βαλβέρδε όμως επέλεξε να τον αφήσει εκτός έτσι ώστε να τον έχει περισσότερο έτοιμο για τον αγώνα την Κυριακής.

Φυσικά, οι πιθανότητες να βρεθεί στην 11άδα είναι λίγες, και η επιλογή και πάλι του φορμαρισμένου Μοντεστό στο κέντρο να είναι πολύ πιθανή, κατά κάποιους άλλους σίγουρη.

Εκτός από τον Ντουντού στην αποστολή ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει και έναν ακόμη σημαντικό παίκτη για τον φετινό Ολυμπιακό. Ο Ριέρα ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και έτσι θα μπορέσει να αγωνιστεί αύριο.

Ο Ισπανός έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει στην αρχική 11άδα και να βοηθήσει στην προσπάθεια που θα γίνει για την κατάκτηση της νίκης.

Πρόβλημα με Ζαϊρί
Ο Ζαϊρί δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση καθώς ένιωσε πόνους στο στήθος. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ακτινολογικό έλεγχο και από τις οποίες διαπιστώθηκε πως δεν έχει τίποτα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Οι Ουρτάδο, Ν. Παπαδόπουλος και Ποτουρίδης συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Οι δύο πρώτοι στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο τρίτος έκανε θεραπεία, όπως και ο Α. Παπαδόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Ριέρα, Πάντελιτς, Ντουντού, Τζιμπούρ, Λεάντρο.

Πηγή: sport-fm.gr