Την απογοήτευσή του για τις μέτριες παρουσίες του φέτος εξέφρασε ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος ωστόσο δεν έψαξε για δικαιολογίες. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ήττα από την Φενέρμπαχτσε, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά και τη συνύπαρξή του με τον Βασίλη Σπανούλη.

Διαβάστε ορισμένα αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Σέρβος παίκτης σε συνέντευξη που έδωσε στη εφημερίδα «Γαύρος»:

Για το βασικό λόγο που κερδίζει η ομάδα: «Σίγουρα η άμυνά μας. Όταν παίζουμε καλή άμυνα και πιέζουμε τον αντίπαλο τον οδηγούμε πολλές φορές σε λάθος ή κακή επιλογή, αυτό σημαίνει ότι έχουμε την ευκαιρία να τρέξουμε. Αυτή είναι και η φιλοσοφία μας φέτος. Η δουλειά μας μπορεί να γίνει ευκολότερη όταν παίζουμε άμυνα».

Για την ήττα από την Φενέρμπαχτσε:
«Τι πήγε στραβά; Τα πάντα. Τίποτα δεν λειτούργησε. Ήμασταν κακοί από τζάμπολ μέχρι το τέλος του ματς, στην επίθεση στην άμυνα, παντού. Πιστεύω ότι δέκα φορές να ξαναγίνει το ματς στο ΣΕΦ με τους Τούρκους, και τις δέκα θα νικήσουμε, απλά έτυχε η μέρα που όλοι μας βρεθήκαμε σε άσχημη βραδιά. Η Φενέρ πάντως είναι πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες».

Για τον αν είναι προπονητής ή δάσκαλος ο Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Και τα δύο. Ο καλός προπονητής είναι και δάσκαλος. Προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ και του χρωστάω πολλά, οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Πάντως οι αριθμοί και οι τίτλοι που έχει κατακτήσει μιλούν από μόνοι τους για το ποιος είναι ο Ίβκοβιτς».

Για τη συνεργασία του με τον Σπανούλη: «Ο “Μπίλι” είναι σπουδαίος παίκτης και μαθαίνω πράγματα από αυτόν, ο ένας, αν θες, μπορεί να βελτιώσει το παιχνίδι του άλλου και να κάνει τη ζωή του στο παρκέ πιο εύκολη. Ο κόουτς ξέρει πώς να παίρνει το καλύτερο δυνατό από τον καθένα μας και αυτός μπορεί να κρίνει καλύτερα. Χαίρομαι πάντως όταν παίζω με τον Σπανούλη, αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά».

Για τις κακές του παρουσίες φέτος: «Ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου μερικές φορές, ξέρω ότι μπορώ να δώσω πολλά στην ομάδα, ακόμη περισσότερα από αυτά που πρόσφερα πέρσι. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Θα μπορούσα να πω ότι πονάει η μέση μου, ότι είμαι κουρασμένος, αλλά όχι. Φταίω εγώ που δεν παίζω καλά, αλλά ελπίζω να αλλάξει γρήγορα αυτό γιατί δυσκολεύουν και τα παιχνίδια όσο περνάει ο καιρός».

Πηγή: sport-fm.gr