Ενώ η «Ένωση» φαινόταν να βρίσκεται μια ανάσα από τον Ισπανό χαφ και τον περίμενε μέχρι την Τρίτη στην Αθήνα, μια νέα εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις των μάνατζέρ του με την Μπέρμιγχαμ πάει και πάλι… πίσω το θέμα.

Όπως και να ‘χει, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν κι άλλο για να το κλείσουν και έδωσαν τελεσίγραφο μέχρι αύριο για την ολοκλήρωση της μετακίνησης.

Παρόλο που η συμφωνία με την πλευρά του Μίτσελ είναι δεδομένη -το ίδιο αποδεικνύεται πολύ δύσκολο να επιτευχθεί και μεταξύ των μάνατζερ του και της Μπέρμιγχαμ.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι η «φόρμουλα» του δανεισμού προβλέπει πρώτα την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη από τους εκπροσώπους του κι έπειτα την παραχώρησή του από εκείνους στην «Ένωση», το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις τους με τον αγγλικό σύλλογο δεν επιτρέπει την ολοκλήρωση του θέματος.

Μπροστά σε όλα αυτά, η ΑΕΚ -που βλέπει, χωρίς να ευθύνεται η ίδια, την υπόθεση να μετατρέπεται σε κακόγουστο αστείο- δεν σκοπεύει να το συνεχίσει για πολύ. Η «Ένωση» είναι αποφασισμένη να περιμένει (όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί) μέχρι την Τρίτη τον παίκτη στην Αθήνα και ως το βράδυ της ίδιας μέρας να έχει κλείσει -είτε θετικά, είτε αρνητικά- την υπόθεσή του.

Πηγή: sportfm.gr