Αναζητείται ο ρόλος του συλληφθέντα υπ’ αριθμών 30 για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο 36χρονος Α. Τ. εμφανίζεται να συνομιλεί το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα με τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, η Αντιτρομοκρατική επιχειρεί να διαλευκάνει το λόγο των συνομιλιών το μοιραίο βράδυ. Ο 36χρονος, χρησιμοποιώντας το κινητό της γυναίκας του, είχε συνομιλίες τόσο με τον Πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργο Πατέλη, όσο και με το δολοφόνο Γιώργο Ρουπακιά.

Σύμφωνα με την αποτύπωση που έκανε η Αντιτρομοκρατική μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των επικοινωνιών, έχει καλέσει τον Γιώργο Ρουπακιά στις 00:20 της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου και συνομίλησε μαζί του 36 δευτερόλεπτα.

Στις 00:33 ο Ρουπακιάς τηλεφώνησε εκ νέου στον Τσόρβα και η κλήση διήρκεσε 17 δευτερόλεπτα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ανταλλάσσουν κλήσεις. Αρχικά τηλεφώνησε ο Τσόρβας στον Ρουπακιά και μίλησε 17 δευτερόλεπτα, ενώ η επόμενη κλήση έγινε από το δράστη της δολοφονίας προς τον 26χρονο και η διάρκειά της δεν ξεπερνά τα 13 δευτερόλεπτα.

Στο μεταξύ, όμως, αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών», έχει μεσολαβήσει μία κλήση που πραγματοποιεί ο ίδιος ο 36χρονος στο Γιώργο Πατέλη, στις 00:34, η οποία διήρκεσε 28 δευτερόλεπτα.

Το περιεχόμενο των συνομιλιών μεταξύ του 36χρονου και του επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας και του δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα δεν είναι δυνατόν να γίνει γνωστό από τεχνικής πλευράς.