Τη «δόξα» των αδίστακτων πιστολέρο στη Μανωλάδα Ηλείας φαίνεται πως ζήλεψε ένας 44χρόνος κτηνοτρόφος από τις Φέρες του Ν. Έβρου, που τον καταγγέλλουν ότι δεν δίστασε να βγάλει το όπλο του και να απειλήσει τη ζωή δύο Βουλγάρων που πήγαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα του πατέρα τους.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, τα δύο αδέλφια, Βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 26 και 24 χρόνων πήγαν με το αυτοκίνητό τους το πρωί της Πέμπτης στην κτηνοτροφική μονάδα του 44χρόνου σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, στις Φέρες, ζητώντας από αυτόν να τους καταβάλει τα χρήματα που όφειλε στον πατέρα τους.

Ο 44χρόνος όχι μόνο δεν αναγνώρισε το χρέος του, αλλά σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές, απείλησε τον έναν εκ των δύο Βουλγάρων με την κυνηγετική του καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα. Μάλιστα, κατά τη φυγή των δύο Βουλγάρων με το όχημα τους, ο 44χρόνος πυροβόλησε μία φορά προς αυτό, προκαλώντας φθορές στο αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το πρωί της Παρασκευής ο 44χρόνος προσήλθε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε στις αρχές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.