Χτες η νύχτα είχε πάλι διάφορα επεισόδια κλοπών και επιθέσεων. Στο Περιστέρι στις 21:24, στη συμβολή των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Δωδεκανήσου, δέκα (!) άγνωστοι δράστες που κρατούσαν πέτρες επιτέθηκαν σε περίπτερο και αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν χρηματικό ποσό. Τελικά οι δράστες διέφυγαν με μηχανές και αναζητούνται.

Λίγο αργότερα, στις 22:30, στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Αλκαμένους και Παρασίου, πάλι δέκα άγνωστοι δράστες τραυμάτισαν με μαχαίρι αλλοδαπό και του αφαίρεσαν τσαντάκι, το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ενώ οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί.

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 23.13, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πλ. Δεξαμενής, δύο άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε θερινό σινεμά και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από τον ταμία χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00.34, στους Αγ. Αναργύρους και συγκεκριμένα στην οδό Θουκυδίδου 22, δυο άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από υπάλληλο έτοιμου φαγητού, χρηματικό ποσό και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στις 02:26 σήμερα, στις Αχαρνές, οδός Π. Μελά 128β, δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από άνδρα άγνωστο χρηματικό ποσό.

Πιο άτυχος ήταν άλλος άνδρας στη Νέα Ιωνία μισή ώρα αργότερα όταν τρεις άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, τον τραυμάτισαν ελαφρά στο πρόσωπο και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 5.500 €. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τέλος, στις 04:38, στην Αθήνα, στην οδό Πατησίων 125, τρεις άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από άνδρα χρηματικό ποσό και προσωπικά του αντικείμενα.