Newsroom

Υλικά

  • 4 μεγάλα αβγά
  • 2 κ. σ. γάλα
  • 1/8 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. σ. βούτυρο
  • 120 γρ. καπνιστό σολομό σε κομμάτια
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο σχοινόπρασο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατέψτε τα αβγά, το γάλα και το αλάτι, χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι ή ένα σύρμα. Χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν, για 30- 60 δευτερόλεπτα.
  2. Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέστε το βούτυρο. Ρίξτε τα χτυπημένα αβγά και με μια επίπεδη σπάτουλα ξύστε τον πάτο του τηγανιού καθώς ψήνονται τα αβγά, ώστε να σχηματιστούν μεγάλα κομμάτια για 1- 2 λεπτά.
  3. Όταν το αβγό ψηθεί σχεδόν τελείως, προσθέστε τα κομμάτια του σολομού και συνεχίστε το μαγείρεμα για άλλο ένα λεπτό, μέχρι να ζεσταθεί ο σολομός.
  4. Ανακατέψτε απαλά το σχοινόπρασο και από πάνω τρίψτε το μαύρο πιπέρι για γεύση. Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε!
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο