Newsroom

Η Daytona Best Electric παρουσιάζει το eLEKTRA L50, το ιδανικό ηλεκτρικό scooter για τις καθημερινές σας αστικές μετακινήσεις. Πρόκειται για ένα όχημα πλήρως ηλεκτρικό, οικονομικό, εύχρηστο, ασφαλές, με εξαιρετικά χαμηλό βάρος, εκπληκτικά εύκολο στην οδήγηση και με επαρκείς χώρους.

 • Διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις μπαταριών: Λιθίου (eLEKTRA L50) και GEL
 • Με μέγιστη ταχύτητα 45χλμ/ώρα (Δίπλωμα μοτοποδηλάτου ή αυτοκινήτου*)
 • Με μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα (Δεν απαιτείται δίπλωμα*)

Ευκολία & Ασφάλεια

Το eLEKTRA είναι εξαιρετικά ευέλικτο, με τροχούς 10”, βάρος μόλις 55kg, μεταξόνιο 1.240mm και λειτουργία όπισθεν, με αποτέλεσμα οι μανούβρες σε στενούς χώρους να γίνονται παιχνίδι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αναβάτη ανεξαρτήτως αναστήματος, με χαμηλό ύψος σέλας (μόλις 710mm). Παράλληλα, το τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 60mm και τα δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω με διαδρομή 65mm, σε συνδυασμό με το δισκόφρενο 180mm στον εμπρόσθιο τροχό και το μεγάλο ταμπούρο 110mm στον οπίσθιο, προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά κατά την οδήγηση.

Χώροι

Το eLEKTRA έχει άφθονους χώρους για την αποθήκευση αντικειμένων με:

 • Βαλίτσα στον στάνταρ εξοπλισμό.
 • Κλειστό αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα.
 • Μεγάλο επίπεδο δάπεδο για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών.
 • Γάντζο ανάρτησης χειραποσκευών στο εσωτερικό της ποδιάς και ειδική θήκη που διαθέτει θύρα φόρτισης USB.

Τεχνολογία

Το eLEKTRA φέρει πλούσιο και σύγχρονο εξοπλισμό.

 • FULL LED Φωτισμός

Εκτός από μοντέρνα εμφάνιση και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ο φωτισμός τεχνολογίας LED προσφέρει ικανοποιητική ορατότητα για οδήγηση το βράδυ.

 • Έγχρωμη οθόνη LCD
  Οι πληροφορίες κατά την οδήγηση προβάλλονται στη μεγάλη, έγχρωμη οθόνη LCD. Με ζωντανά χρώματα είναι ευκρινής ακόμη και σε πλήρη ηλιοφάνεια.
 • Έξυπνο Κλειδί
  Το eLEKTRA 50 είναι εξοπλισμένο με σύστημα έξυπνου κλειδιού που ενεργοποιεί και απενεργοποιεί απομακρυσμένα το όχημα. Επίσης, το σύστημα επιτρέπει να κλειδώνει απομακρυσμένα τον οπίσθιο τροχό, ενεργοποιώντας παράλληλα το σύστημα συναγερμού. Πιέζοντας το πλήκτρο ξεκλειδώματος, ακούγεται ένας ήχος ειδοποίησης για την εύκολη εύρεση του οχήματος ενώ ξεκλειδώνει ταυτόχρονα ο οπίσθιος τροχός.

Εκδόσεις

 • Το eLEKTRA διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις μπαταριών (λιθίου και gel), για τις ανάγκες του κάθε αναβάτη. Ο ηλεκτροκινητήρας τύπου hub motor βρίσκεται τοποθετημένος στον οπίσθιο τροχό, ενώ ο χρόνος φόρτισης των μπαταριών κυμαίνεται στις 7 ώρες, ιδανικά για φόρτιση το βράδυ με τη νυχτερινή χρέωση ρεύματος. Η αυτονομία μπορεί να φτάσει τα 48 έως 62 km ανάλογα με την έκδοση.

Χρώματα

RED

BLACK

WHITE (Κόκκινη Σέλα)

WHITE (Μαύρη Σέλα)

Μάθετε περισσότερα:

eLEKTRA 50: daytona-electric.gr/model/elektra-50/

eLEKTRA L 50: daytona-electric.gr/model/elektra-l-50/

Η τιμή του eLEKTRA 50 έχει καθοριστεί στα €1.195, και €1.345 για την έκδοση με τη μπαταρία λιθίου (eLEKTRA L50). Μετά την χορήγηση της επιδότησης του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”, τα ποσά διαμορφώνονται στα €905 για το eLEKTRA 50 και €1.019 για το eLEKTRA L50 αντίστοιχα, ενώ είναι διαθέσιμα μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Συνεργατών της εταιρείας ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

*Δείτε τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.