Εκλογικός πυρετός επικρατεί και στους τηλεοπτικούς σταθμούς για την πρώτη θέση στη μάχη της τηλεθέασης.

Στις 18:30 αρχίζει η μεγάλη τηλεοπτική εκλογική βραδιά στο Mega με την εκπομπή «MEGA Εκλογές 2014». Στις 19:00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων με τη μέθοδο των exit polls.

Ο Alpha θα ξεκινήσει τον εκλογικό μαραθώνιο στις 17:45 το απόγευμα με ζωντανές συνδέσεις, ενώ στις 19:00 ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει το exit poll.

Στον ΑΝΤ1, στις 18:00, η Μαρία Χούκλη θα παρουσιάσει την εκπομπή «Εκλογές 2014», ενώ στις 19:00 ακριβώς θα μεταδοθούν από τον Στράτο Φαναρά τα αποτελέσματα των exit polls, σύμφωνα με τη Metron Analysis.

Στο Star η μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων θα ξεκινήσει στις 17:45 με συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Με το κλείσιμο της κάλπης, περίπου στις 19:00, στο στούντιο θα είναι κι ο πρόεδρος της MRB, Δημήτρης Μαύρος, για να παρουσιάσει και να αναλύσει τα αποτελέσματα πανελλαδικού exit poll.

Στις 19:00 θα υπάρχει στον ΣΚΑΪ η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τον εκλογικό αναλυτή, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη.