Η διευθύντρια επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Alter «Πολύ μπλα μπλα» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα του σταθμού.

Είπε ότι δεν τίθεται θέμα φυγής του Γιώργου Παπαδάκη. «Ας αποφασίσει ο ίδιος πότε θέλει να αποχωρήσει», δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη. «Μακάρι να είναι άλλα τόσα χρόνια μαζί μας. Δεν εξαρτάται από μας. Έχει να κάνει με πολλά άλλα. Με προσωπική πορεία και στρατηγική, με αντοχές. Εγώ τον βλέπω πολύ μάχιμο, πάντως» πρόσθεσε.

Εντύπωσε προκάλεσε η δήλωσή της για τη Νάντια Μπουλέ, για την οποία αποκάλυψε ότι στους κόλπους του καναλιού του Αμαρουσίου έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις για το τι μπορεί να κάνει του χρόνου.

Αυτό που δεν ξεκαθάρισε όμως ήταν το τι συμβαίνει με τον καπετάνιο των «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνη Κανάκη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται «πιέσεις» να αναλάβει και άλλη μία εκπομπή.

«Έχουν αναμφισβήτητα μία απώλεια στα ποσοστά τους, η οποία οφείλεται σε πολλά πράγματα. Τα θαύματα όπως ξέρετε σε αυτή τη χώρα κρατάνε πολύ λίγο. Ένα προϊόν το βλέπεις τη μία χρονιά, το βλέπεις την άλλη, ε, κάποια στιγμή μπορεί να θέλεις να δεις και κάτι άλλο. Έτσι κι αλλιώς όμως , το να κάνει κάτι άλλο ο Αντώνης είναι θέμα που συζητιέται από πέρυσι».

Εξέφρασε ακόμη την απόλυτη στήριξή της στους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο, λέγοντας πως σε καμία περίπτωση το πρωινό δίδυμο του Ant1 δεν έχει κάνει κάτι άστοχο αναφορικά με την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά.