Tο Σάββατο στις 19.00 αντί για Κυριακή θα προβάλλεται η εκπομπή «Χωρίς συνταγή» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ενώ ο «Dr Cook» θα ξεκινήσει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, επίσης, στις 19.00 στη θέση που ήταν το «Χωρίς συνταγή».

Όπως αναφέρει το tvzapping.gr, η πρώτη εκπομπή του Σκαρμούτσου θα μας παρουσιάσει το γευστικό του ταξίδι στη λίμνη Κερκίνη.

Η ξενάγηση στον εντυπωσιακό υδροβιότοπο ξεκινά με την βοήθεια ενός οικοπεριηγητή της περιοχής με ένα παραδοσιακό καΐκι, την πλάβα. Αργότερα, ετοιμάζουν μαζί κους- κους με γάλα, λουκάνικο και καβουρμά από βουβάλι, σε ένα μαγευτικό τοπίο, έξω στην ύπαιθρο.

Σε ένα χωριό στους πρόποδες του βουνού καλυμμένο από πλατάνια, ο Δημήτρης επισκέπτεται μια πεστροφο-ταβέρνα. Ο ιδιοκτήτης τον ξεναγεί στο εκτροφείο που διατηρεί στο πίσω μέρος της και μιλά για την εκτροφή της πέστροφας και τη ζωή στο βουνό. Μαζί μαγειρεύουν πέστροφα.

Ένα κοπάδι με νεροβούβαλα στις όχθες της λίμνης αποτελεί μοναδικό θέαμα. Ο Τρύφωνας, ένας νεαρός βοσκός με σπουδές στη γεωπονική, περιγράφει την καθημερινότητά του και μας δίνει πληροφορίες για αυτό το ξεχωριστό είδος βουβαλιών και τις ανάγκες εκτροφής του.