Ακόμα μια σεζόν ολοκληρώθηκε και η εκπομπή «με αγάπη», μας παρουσίασε και φέτος μοναδικούς τρόπους προσφοράς και στήριξης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου γνωρίζουμε το Ινστιτούτο θαλάσσιας και περιβαλλοντικής Έρευνας Αιγαίου «Αρχιπέλαγος». Την Τρίτη 25 Ιουνίου, ενημερωνόμαστε για τα καλοκαιρινά προγράμματα των μουσείων που βοηθούν τα παιδιά να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους δημιουργικά, μέσα από το παιχνίδι.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, πληροφορούμαστε σχετικά με τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας που πραγματοποιούν διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις και την Πέμπτη 27 Ιουνίου η Μαρί Κυριακού, μας μιλάει για τη ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ και μας προτρέπει να συνεχίσουμε τις πράξεις προσφοράς και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου η εκπομπή είναι αφιερωμένη στον απολογισμό και την ανασκόπηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Κλείνοντας με μια υπόσχεση, πως παρά τις δυσκολίες, η διάθεση για προσφορά θα ξεπεράσει και πάλι τα εμπόδια, η Μαρί Κυριακού, μας εύχεται «καλό καλοκαίρι», ανανεώνοντας το ραντεβού για τον ερχόμενο Οκτώβριο.