Δύο νέες συγκλονιστικές ιστορίες ζωής θα παρουσιάσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο « Πάμε Πακέτο» στις 30 Μαΐου, στις 21:00 από την τηλεόραση του Alpha.

Όπως αναφέρει το tvzapping.gr, η πρώτη αποστολέας, η Τζένη έρχεται από το Ηράκλειο της Κρήτης, με την ελπίδα να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη του πατέρα της. Με την αποστολή αυτού του πακέτου θέλει να του εκφράσει για πρώτη φορά πράγματα που τόσα χρόνια έκρυβε μέσα της. Ο πατέρας της πριν λίγους μήνες έπαθε ολική τύφλωση και η ίδια θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο.

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα αποκαλύψει μια απίστευτη ιστορία. Ένας άνδρας 69 ετών επιλέγει, μετά από 50 χρόνια, να δώσει ένα σημάδι ζωής στην οικογένειά του.

Ο Τζων έφυγε από την Αθήνα σε μικρή ηλικία, αφού ήθελε να ξεφύγει από το αυστηρό οικογενειακό του περιβάλλον και συγκεκριμένα από τον πατέρα του. Με την ενηλικίωσή του είχε την ευκαιρία να εργασθεί στα καράβια και βρέθηκε σε μια ξένη ήπειρο. Πολύ γρήγορα διέκοψε οποιαδήποτε επικοινωνία με τους γονείς και τα αδέρφια του. Σήμερα ο Τζων έρχεται μετανιωμένος και ζητά συγχώρεση.