Τον τελευταίο καιρό είχαν ακουστεί και γραφτεί πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον της Δέσποινας Βανδή. Και δεν ήταν και λίγα τα δημοσιεύματα εκείνα που υποστήριζαν ότι η τραγουδίστρια δεν θα παραμείνει στο Open και κατ’ επέκταση δεν θα παρουσιάσει το X-Factor. Ωστόσο, φαίνεται πως έγινε η ανατροπή και η Δέσποινα Βανδή και στο κανάλι θα παραμείνει και το talent show θα παρουσιάσει κανονικά.

Αυτό ανέφεραν το πρωί της Δευτέρας, μέσα από τη νέα τους εκπομπή στο Open, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος. Μάλιστα, αποκάλυψαν πως η τραγουδίστρια την ώρα εκείνη φωτογραφιζόταν για τις ανάγκες του show.

«Αυτή την ώρα η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται για την παρουσίαση του X Factor και το λέμε γιατί γράφτηκαν και ακούστηκαν πάρα πολλά», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Έχουν ακουστεί κι έχουν γραφτεί πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με την παρουσία της Δέσποινας Βανδή στο X Factor. Είναι επίσημο, νομίζω, από τη στιγμή που φωτογραφίζεται για το συγκεκριμένο πρότζεκτ που έρχεται το φθινόπωρο εδώ στο OPEN. Θα είναι η παρουσιάστρια του μεγαλύτερου talent show που υπάρχει στην Ελλάδα και στον κόσμο όλο. Επομένως είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα ότι θα είναι η παρουσιάστρια του X Factor», πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος.