Στο Μεγάλο Κανάλι έχουν αποφασίσει από καιρό ότι πέρα από τις τέσσερις ήδη δοκιμασμένες και αγαπημένες σειρές τους-ο λόγος για τα «Κλεμμένα όνειρα», τους «Βασιλιάδες», το «Πίσω στο σπίτι» και την «Κλινική Περίπτωση» , θα κάνουν μια ακόμα μία σειρά.

Πολλές ήταν οι γερές προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι των συσκέψεων, πολλά τα «ονόματα» που έφεραν στο κανάλι τις ιδέες τους, η μόνη δουλειά όμως που άρεσε σε όλους και τους κέρδισε με τη μία ήταν η περίφημη ισπανική σειρά «Con el Culo al Aire» που… τα σπάει στην ξένη για αυτό και αποφάσισαν να βάλουν στο φουλ τις μηχανές για να το …ρίξουν στο πρόγραμμά τους από τον Γενάρη του ’13 και μετά.

Ήρωες της εν λόγω σειράς, άνθρωποι που έχουν πέσει θύματα της οικονομικής κρίσης και αναγκάζονται με βαριά καρδιά να μετακομίσουν σε ένα κάμπινγκ με τροχόσπιτα και λυόμενα. Έχουν χάσει τα σπίτια και τις περιουσίες τους κι αναγκάζονται να ζήσουν σε έναν ιδιότυπο συνοικισμό… Κάποιοι δουλεύουν, ενώ κάποιοι όλοι και τα… σκηνικά που παίζουν ανάμεσά τους είναι κωμικά και όχι μόνο.

Όπως αναφέρει το tv zapping, sτο Μεγάλο Κανάλι πιστεύουν πολύ την συγκεκριμένη δουλειά που παρότι είναι ισπανική πιάνει και τον δικό μας …παλμό αφού δίνει πρώτο ρόλο στην κρίση.