Κάθε άλλο παρά… ελάττωση στον αριθμό των υποψηφίων χορευτών έφερε η φήμη για τη μείωση μισθού στο επερχόμενο «Dancing with the stars».

Πάνω από 80 άτομα έκαναν καθημερινά μέσα στον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο συναντήσεις με την παραγωγή προκειμένου να συζητήσουν για την πιθανότητα ένταξής τους στην ομάδα των χορευτών, παρά το… ξεκαθάρισμα του καναλιού για μειωμένους μισθούς σε σχέση με το παρελθόν.

Τα ονόματα που φέρονται να είναι σίγουρα είναι αυτά του Γιώργου Τσαλίκη, του Σπύρου Σούλη, του Σπύρου Χαριτάτου, της Νικολέττας Ράλλη, της Ελενας Παπαβασιλείου, της Κέλυς Κελεκίδου, ενώ πολύ κοντά στην τελική επιλογή βρίσκονται πρόσωπα όπως η Λάουρα Νάργες και η Ντορέτα Παπαδημητρίου.

Το τελικό ΟK για την ομάδα των συμμετεχόντων που θα χορέψει από την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου θα δοθεί από τον επικεφαλής της παραγωγής Νίκο Κάλλις που βρισκόταν όλες τις προηγούμενες ημέρες στις Κάννες και δεν μπορούσε να συμμετάσχει στις οριστικές συσκέψεις.

Σε συνεργασία με την ομάδα της εκπομπής, αλλά και με τον ΑΝΤ1 θα αποφασίσουν τα 14 άτομα που θα στελεχώσουν την παραγωγή και από εκεί πέρα…αναμένονται οι τελικές ανακοινώσεις.

Πηγή: tvzapping