Νέα εκπομπή με φάρσες σχεδιάζουν στον ΑΝΤ1! Το κόνσεπτ θέλει τέσσερις γνωστούς κωμικούς να κάνουν απίστευτες φάρσες σε περαστικούς σε ανοιχτό χώρο, σκορπίζοντας το γέλιο τόσο στους υπόλοιπους περαστικούς αλλά και στους τηλεθεατές. Η διαφορά του συγκεκριμένου προγράμματος από άλλα παρόμοια είναι ότι ο κωμικός που σκαρώνει κάθε φορά την πλάκα δεν έχει ιδέα μέχρι την τελευταία στιγμή τι ακριβώς πρέπει να κάνει και μαθαίνει λίγο πριν από τους συνεργάτες, διατηρώντας έτσι άσβεστο το στοιχείο της έκπληξης.

Ανά τέσσερις ή ο καθένας μόνος του πρωταγωνιστούν μαθαίνουν ελάχιστα λεπτά πριν κάνουν τη φάρσα, τι ακριβώς θα κάνουν με αποτέλεσμα ακόμα και οι ίδιοι να μην μπορούν να κρατήσουν τα γέλια τους κατά τη διάρκειά της. Η σειρά είναι φρέσκια φρέσκια στην αμερικάνικη τηλεόραση, καθώς ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου του 2011 και διανύει μόλις τον δεύτερο κύκλο της. Στην ελληνική της εκδοχή ο ΑΝΤ1 θα καλέσει τέσσερις νεαρούς κωμικούς που θα αναλάβουν να αυτοσχεδιάσουν και να αποδείξουν ότι η φυλή μας διαθέτει χιούμορ!

Οι τέσσερις κωμικοί δεν σταματούν πουθενά και επιδεικνύουν τις χιουμοριστικές τους ικανότητες παντού : Σε πάρκα, σε μαγαζιά, σε ασανσέρ, σε ανυποψίαστους τουρίστες, προκαλώντας γέλιο αλλά και αμηχανία : Πότε προσπαθούν να κλέψουν φρούτα από το παντοπωλείο χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση, πότε θέλουν να αλείψουν με αντηλιακό περαστικούς μέσα στον καύσωνα, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους καταστήματος καλλυντικών και πότε κάνουν άνω κάτω ένα ζαχαροπλαστείο χρησιμοποιώντας αντικείμενα για πάρτι. Τις περισσότερες φορές οι φάρσες κρατούν για πολλή ώρα και δεν γίνονται εύκολα αντιληπτές από τα «θύματα», ενώ όταν αυτό συμβεί συνήθως ξεσπούν όλοι μαζί σε δυνατά γέλια.

Το σόου έγινε αποδεκτό ιδιαίτερα θετικά από τους κριτικούς τηλεόρασης στην Αμερική, καθώς το στοιχείο της έκπληξης που είχαν και οι ίδιοι οι κωμικοί που τους έκανε ιδιαίτερα αυθόρμητους στις αντιδράσεις τους στην κάθε φάρσα, διαφοροποιώντας την εκπομπή από άλλες τύπου «Κάντιτ κάμερα» έκανε τη διαφορά. Να σημειώσουμε ότι η πρεμιέρα σημείωσε διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό τηλεθέασης, καθώς προσείλκυσε πάνω από 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει στην ελληνική τηλεόραση.

Πηγή: TV Zapping