Υψηλό ποδοσφαιρικό θέαμα από Ελλάδα και Ευρώπη κυριαρχεί στο αθλητικό περιεχόμενο της WIND VISION και τη σεζόν 2018 -2019. Οι συνδρομητές του Full Pack έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις μέσα από τα 6 κανάλια Novasports στην καλύτερη ποιότητα μετάδοσης. Το Full Pack της WIND VISION έχει εξασφαλίσει για τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς, όλη τη δράση των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών αγώνων της φετινής σεζόν, τα ντέρμπι που θα κρίνουν τον τίτλο του Ελληνικού Πρωταθλήματος και όχι μόνο. Αναλυτικότερα, οι συνδρομητές της WIND VISION μπορούν να απολαύσουν:

  • Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου με τους εντός έδρας αγώνες των 9 ομάδων: Α.Ε.Κ., Α.Ε.Λ., Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΣ Γιάννινα, και Ο.Φ.Η.
  • Ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα: Πρωτάθλημα Ιταλίας, Πρωτάθλημα Γαλλίας, EFL, Championship Αγγλίας, League Cup Αγγλίας, Πρωτάθλημα Ολλανδίας, League Cup Γαλλίας, Κύπελλο Γαλλίας, Πρωτάθλημα Σουηδίας, Πρωτάθλημα Αυστρίας, Κύπελλο Ρωσίας, Κύπελλο Τουρκίας, Super Cup Γαλλίας

To αθλητικό υπερθέαμα στη WIND VISION δε σταματά όμως στο ποδόσφαιρο. Οι συνδρομητές  έχουν επιπλέον στη διάθεσή τους, αποκλειστικά μέσα από τα κανάλια Novasports, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, την EuroLeague, με συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και 14 κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, καθώς και το Basketball Champions League, τη διοργάνωση που έκλεψε φέτος την παράσταση, με τη συμμετοχή της Α.Ε.Κ., του Π.Α.Ο.Κ. και του Προμηθέα. Σε περίπτωση που το αθλητικό περιεχόμενο έχει ήδη ξεκινήσει και ο τηλεθεατής έχει χάσει την έναρξη του παιχνιδιού, η WIND VISION προσφέρει τη δυνατότητα επανεκκίνησης του ζωντανού αθλητικού προγράμματος.