Πολλά είχαν γραφτεί προ καιρού για τους τολμηρούς και υποσχόμενους «Βρικόλακες» που είχε στα σκαριά ο Αλέξανδρος Ζαρμπής, ο οποίος είχε γυρίσει μάλιστα ένα «πιλότο» στον οποίο έπαιζαν οι Γιώργος Χρυσοστόμου, Γιώργος Παπαγεωργίου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ορέστης Τζιόβας, Θάλεια Ματίκα, Τάσος Ιορδανίδης, Θωμαΐς Ανδρούτσου κ. ά.

Η σειρά είχε γοητεύσει τον Πέτρο Μπούτο και την ομάδα του, όμως το κόστος μιας τέτοιας παραγωγής που απαιτεί σπέσιαλ εφέ και πολλά εξωτερικά γυρίσματα σε δάση, σπηλιές αλλά και… θίασο πολυμελή ήταν απαγορευτικό κι έτσι η δουλειά πάγωσε.

Θα ήταν κρίμα τόσο πρωτότυπο «πακέτο» που θα είχε απήχηση στο νεανικό κοινό να έμενε στα συρτάρια.

Για αυτό και πήγε προς Μαρούσι μεριά που και πάλι … κέντρισε τον Γιάννη Λάτσιο και την ομάδα του, που φέρονται «ψημένοι» να το προχωρήσουν. Μάλιστα τους αρέσει τόσο που έχουν σκεφτεί σοβαρά να το ισχυροποιήσουν βάζοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη σε ρόλο-έκπληξη που θα προσπαθεί να εξοντώσει με κάθε τρόπο τους βρικόλακες…

Το βασικό τρίγωνο πρωταγωνιστών είναι οι ικανότατοι Χρυσοστόμου-Κοτσαηλίδου-Παπαγεωργίου ενώ οι Παπουτσάκη-Τζιόβας θα «ανοίγουν» κάθε επεισόδιο καθώς περνάνε τα χρόνια και οι δεκαετίες…

Το σενάριο της εν λόγω σειράς ανέλαβαν οι εμπειρότατοι Βασίλης Ρίσβας- Δήμητρα Σακαλή ενώ την σκηνοθεσία θα κάνει ο εμπνευσμένος Αλέξανδρος Ζαρμπής.

Πηγή: tvzapping